Bestill og hent på kulturhusbiblioteket

Bømlo folkebibliotek held stengt til over påske. Ta kontakt for å bestille og hente bøker.
Ein kan hente bestilte bøker utanfor kulturhusbiblioteket kvardagar mellom 16-17 fram til påske (siste hentedag tysdag 30. mars).

Les meir »

«Hode, skulder, kne og tå»

«Mist for all del ikkje lysta til å gå», skreiv den danske filosofen Søren Kierkegaard, og på vegen vandra han seg til dei klaraste tankane. Denne artikkelen vil inspirere til fysisk aktivitet og avspenning og vise nokre døme frå den store mengda av nettstader og bøker som finst.

avspenning i naturen, foto

Sunnbibpodden – Heim til Sunnhordlandslitteraturen

Litterær podkastserie med Sunnhordlandsforfattarar
Nytt spennande prosjekt der dei åtte biblioteka i Sunnhordland til no har publisert 5 litterære podkastar. Ytterlegare to podkastar er laga og vil bli publisert i november.

Les meir »

Velkommen til samtale om liv og død

Kommuneoverlege Kjersti Follesø og kreftkoordinator Reidun Sortland inviterer til samtale kring tema liv og død.
Arrangementet blir i kulturhusbiblioteket onsdag 14.10 kl. 18-19.30.
Enkel servering, maks 8 personar. Ved fleire påmelde enn kapasitet vil vi arrangere ei ny samling.
Påmelding til Bømlo folkebibliotek
Epost: bibliotek@bomlo.kommune.no

Livet, kjærleiken og havet: noveller

«Om ettermiddagen satt Waldemar Brun ved skrivebordet under påskudd av å skrive brev. Han skrev ett brev hver dag. Han skrev oppmuntrende brev til mennesker han ikke kjente, men han fikk aldri svar fra noen av dem.»

Livet, kjærleiken og havet: noveller

Kulturhusbiblioteket opnar dørene

Torsdag 28.05.2020 kl. 15-18 opnar det nye kulturhusbiblioteket dørane for publikum. Kulturhusbiblioteket vil ha ope kvar dag mandag-laurdag 12-16.

Så eit frø og haust det som gror

Ønsker du å ha tomatar i vinduskarmen, eigne kryddervekstar og poteter i hagen? I denne artikkelen handlar det mest om økologisk dyrking av vekstar ein kan ete, med tips frå bloggar og bøker du kan lese i Bokhylla til Nasjonalbiblioteket.

Så eit frø og haust det som gror