Moster filial held stengt 02.05.19

Moster filial held stengt den 02.05.19 på grunn av ferie.

Les meir »

Med vandrestav, skisseblokk og pistol

«Paa flugt, paa fart over fjeldet»

Kva dreiv Catharine Hermine Kølle? Lenge før det var vanleg for ei kvinne å reise på eige hand, vandra ho år etter år i inn- og utland. Ho skildra opplevingane med akvarellar og tekstar i rikt omfang. Var det vetetrong? Sterk «inbildningskraft»? Var ho på vandring vekk frå eit einsformig liv eller sine eigne tankar?

Les meir »
Landskapsmaleri frå Ulvik. Foto.

Opningstider i påska

Opningstider:
Måndag 15. april : 10-15
Tysdag 16. april : 10-15
Onsdag 17. april : STENGT
Laurdag 20. april : STENGT

Biblioteket har stengt heilagdagane

Les meir »

Biblioteket stengt kvar fredag fram til flytting

På grunn av arbeid med nytt bibliotek i kulturhuset vil Bømlo folkebibliotek halde stengt fredagar fram til innflytting.
Vi gledar oss til ynskje alle velkomne til eit nytt og spennande kulturhusbibliotek.
Gi oss ein lyd om du vil hente bøker så set vi dei utanfor, og innleveringar kan leggast i kassen.

Sunt for meg?

Svimmel av gode tips om mat? I flaumen av råd om kva som er sunt ber klinisk ernæringsfysiolog Ragnhild Lekven Fimreite deg om å stola på dei solide forskingsbaserte råda. Bruk trygge råd, og lag eit sunnare spor for deg sjølv!

Bokåret 2019

Biblioteka i Noreg slår på stortromma for å feire lesegleda.

Dei kom tilbake – veteranferjer og fjordabåtar i Hordaland

Velkommen til foredrag med Harald Sætre om dei gamle fjordabåtane og bilferjene som er tekne vare på her i fylket. I tillegg kjem han inn på andre fartøy som har spelt ei viktig rolle i samferdsla i Hordaland. Foredraget varer i 45 minutter. Gratis inngang og enkel servering.
Tysdag 29.02. kl. 18-19.

Yrsa Sigurðardóttir og Karvel Strømme

Velkommen til islandsk kveld i biblioteket. Fitjarbu Karvel Strømme startar med føredraget "Island, landet mitt" etterpå vil den islandske krimdronninga Yrsa Sigurdardóttir snakka om eige forfattarskap.
Onsdag 06.02. kl. 19-20. Alle er velkomne!

Bra for deg og bra for miljøet

Har du tenkt på at ei miljøvenleg jul også kan gi mindre julestress for deg?

Bra for deg og bra for miljøet