Vil du ha gratis tilgong til fleire tusen aviser og magasin frå heile verda?

Vestland fylkeskommune betaler for PressReader!

Nye e-bøker og e-lydbøker

På grunn av smittefare låner ikkje Bømlo folkebibliotek ut papirbøker. No har Bømlo folkebibliotek kjøpt inn mange nye e-bøker og e-lydbøker. Vi har eit godt utval til voksne og barn. Last ned appen bookbites og logg deg inn med lånekort og pinkode. Ta kontakt med oss på messenger så finn vi lånenummer og pinkode om du ikkje har det.

Les meir »

Les digitalt! – lesetips for barn og unge

Vi har laga ei oversikt over ressursar de kan bruke for å lese bøker digitalt no når biblioteka held stengt.

Les meir »

Biblioteka i Bømlo kommune stengt grunna coronadugnad.

Alle biblioteka i Bømlo kommune held no stengt grunna coronadugnaden. Vi tilbyr berre digitale tenester i denne perioden. Ta kontakt med oss på messenger eller telefon om de treng hjelp til å lese e-bøker.

Les meir »

Korleis bestille bøker når vi har stengt i april og mai?

Hovudbiblioteket held stengt i april og mai grunna flytting til Bømlo kulturhus. Men vil du låne bøker kan du bestille og hente dei i ei hylle utanfor biblioteket eller på ein av filialane våre.

Opningsfest for kulturhusbiblioteket 01.mai

Bømlo sitt nye og fantastiske kulturhusbibliotek opnar dørene. Vi inviterar til fest, kake og spennade innhald. Vi fyller på med meir detaljert program etterkvar, men hald av datoen.
01.05.2020. Velkommen!

Les meir »

Hovudbiblioteket held stengt i mars og april

Vi gledar oss til flunkande nytt kulturhusbibliotek som opnar 1.mai. Vi held stengt i mars og april for å klargjere og flytte til Bømlo kulturhus. De kan framleis reservere bøker og hente dei på ei hentehylle utanfor biblioteket. Ta konatk med oss på mail eller telefon så set vi ut bøker som de kan hente.
Vi har også 3 filialar som held ope som vanleg i perioden.

Les meir »

Mange unge ser skadeleg innhald på nett – kva gjer vi?

Ein av fire norske ungdommar mellom 13-18 år har sett skadeleg eller valdeleg innhald på nett det siste året. Kva kan vi vaksne gjere for å hjelpe dei unge til å bli trygge og kritiske mediebrukarar? – Vis interesse, er det sterkaste rådet.

Les meir »
Mange unge ser skadeleg innhald på nett - kva gjer vi?

Flytting av biblioteket til Bømlo kulturhus

I samband med flytting og klargjering av nytt bibliotek held hovudbiblioteket stengt i mars og april.
Nytt bibliotek opnar i byrjinga av mai, vi kjem attende med dato.

Opning av bygdabibliotek i Moster amfi – Laurdag 25.02.20

Velkommen til offisiell opning av biblioteksfilial i Moster Amfi!
Bømlo folkebibliotek startar eit nytt filial-konsept med ein filial i Moster Amfi. Bøker ut til folket er motto!