Den kloke kroppen – TIRSDAG 19. OKTOBER 2021 KL. 18:00–19:00

Irmelin Kloster Joys kjem på biblioteket for å fortelja om Rosenterapi.
Velkomen til et spanande føredrag frå den inspirerande litle boka «Den kloke kroppen» som kjem ut i desse dagar skrive av Irmelin Kloster Joys.

Nye opningstider i kulturhusbiblioteket

No er det liv og røre i
kulturhuset igjen!

Kriser og krim – Chris Tvedt og Ingebjørg Berg Holm i samtale med Truls Horvei

Forfattarane Chris Tvedt og Ingebjørg Berg Holm kjem til Bømlo. Torsdag 16.09.21 kl.18. Gratis inngang.

Les meir »

Velkommen til Bømlo kulturhus i sommar

Biblioteket er ope tysdag - laurdag 12-18 i heile juli.

Sommarles 2021

Den populære sommarleskampanjen er endeleg i gang. Oppnå premiar og hent dei i biblioteket. Alle som er med blir invitert til sommarelsfest den 30.08 i Bømlo kulturhus.
www.sommarles.no

Les meir »

Bestill og hent på kulturhusbiblioteket

Bømlo folkebibliotek held stengt til over påske. Ta kontakt for å bestille og hente bøker.
Ein kan hente bestilte bøker utanfor kulturhusbiblioteket kvardagar mellom 16-17 fram til påske (siste hentedag tysdag 30. mars).

Les meir »

«Hode, skulder, kne og tå»

«Mist for all del ikkje lysta til å gå», skreiv den danske filosofen Søren Kierkegaard, og på vegen vandra han seg til dei klaraste tankane. Denne artikkelen vil inspirere til fysisk aktivitet og avspenning og vise nokre døme frå den store mengda av nettstader og bøker som finst.

avspenning i naturen, foto

Sunnbibpodden – Heim til Sunnhordlandslitteraturen

Litterær podkastserie med Sunnhordlandsforfattarar
Nytt spennande prosjekt der dei åtte biblioteka i Sunnhordland til no har publisert 5 litterære podkastar. Ytterlegare to podkastar er laga og vil bli publisert i november.