Kulturhusbiblioteket opnar dørene

Torsdag 28.05.2020 kl. 15-18 opnar det nye kulturhusbiblioteket dørane for publikum. Kulturhusbiblioteket vil ha ope kvar dag mandag-laurdag 12-16.

Så eit frø og haust det som gror

Ønsker du å ha tomatar i vinduskarmen, eigne kryddervekstar og poteter i hagen? I denne artikkelen handlar det mest om økologisk dyrking av vekstar ein kan ete, med tips frå bloggar og bøker du kan lese i Bokhylla til Nasjonalbiblioteket.

Så eit frø og haust det som gror

Skrivekonkurranse om miljø

Koronapandemien har vore katastrofal for mange, men har òg medført at klimagassutsleppa har gått ned. Kva tenker du om det? Vi inviterer barn og unge til skrivekonkurranse om miljø. Med på vegen får du skrivetips frå Ingelin Røssland.

Les meir »

Hillestveit filial opnar igjen 14. mai!

Torsdag 14. mai opnar me opp igjen Hillestveit filial!

Les meir »

Bestill og hent frå 11. mai!

No kan du endeleg henta bøker som du bestiller hjå oss!

Ope for henting i kulturhus-foajéen:
mandag-torsdag kl 10-15
fredag kl 10-21