Sommarles 2024

Klar for meir sommarles? Sommerles er ein digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer frå 1. juni til 31. august. På Sommerles.no kan du registrere bøkene du les, samle poeng, få premier, lesetips, og lese den eksklusive Sommarles-forteljinga “Fanga i spelet”. Har du spørsmål, kontakt oss i biblioteket.

Me har som i fjor vår eigen Lesebingo for vaksne. Les og kos deg saman med barn, barnebarn, småsysken, nevø eller niese, kryss av på skjema og bli med i trekning av eit gaverkort på Bømlo kulturhus. Skjema får du hos oss.

Bilete av lesebingo for vaksne
Bilete av bok på ei strand

Sommertid

Sommertider i biblioteket frå 24. juni-15. august.

Les meir
Bilete av Sommarles 2024

Sommarles 2024

Bli med på årets Sommarles! Me har også lesebingo for dei vaksne.

Les meir
Bilete av barneavdeling

Tilbod til skule og barnehage

Tilbod for skule og barnehage

Les meir
Bilete av bøker nominert til Bibliotekets litteraturpris

Bibliotekets litteraturpris

Stem på dine favorittbøker

Les meir