Bømlo filial- Ope kvar dag heile ferien

Bømlo filial er ope kvar dag mellom 07-22. Bømlo filial har flotte lyse lokaler som innbyggjarane på Langevåg kan bruke til å låne bøker, ha møter eller berre vera. Ta kontakt med oss så viser vi deg korleis.

Endeleg sommarles

Bli med på sommarles.no, les bøker og hent premiar på Bømlo folkebibliotek. På nettsida Sommarles.no kan du lage din eigen profil, registrere bøker, få lesetips, løyse oppgåver og følge med på kva vennene dine les. Her får du også tilgang til ei superspennande fantasyforteljing, skriven av forfattar Mari Moen Holsve. Sjekk ut Sommarles.no for meir info.

Opningstider sommar 2017

Velkomment til biblioteket i sommar, her finn du opningstidene. Filialane vert stengt i sommarferien, men Bømlo filial har ope kvar dag mellom 07-22. Ta kontakt med oss om du vil ha tilgang.

Kjartan Fløgstad i fri dressur

Velkomment til litterær lunsj på Bømlo folkebibliotek.

Ny bibliotekar på plass!

Velkommen til Signe Ytrøy som er vår nye bibliotekar.

Språkkafe

Velkommen til språkkafe i biblioteket.

Leksehjelp

Velkommen til leksehjelp kvar torsdag på biblioteket kl 15-18.

Sommarles

Bli med på årets kulaste lesekampanje! Kampanjen startar 01.06.

Historiekveld om torvhenting

Torsdag den 19.05 var torvehenting som var tema på historiekveld. Kristine Sele ved roret som vanleg.