Temakveld om engstelege barn

Korleis kan vi som foreldre forstå og hjelpe barnet ditt når det vegrar seg i kvardagen? Kva vil vera hjelpsom og ikkje hjelpsom foreldreatferd og kva tid er det behov for meir hjelp?
Velkommen til temakveld i biblioteket, gratis inngang og enkel servering.

Hermetikkfabrikkane i Foldrøy

Bømlo Folkebibliotek i samarbeid med Foldrøy Vel og Foldrøy kvinne- og familielag,
inviterer til historiekveld om Hermetikk industrien på Foldrøy.
Torsdag 14.09 kl. 18-20 på Foldrøy skule.
Arrangementet er i samband med kulturminnedagane.

Lesefest med Klovnen Knut

Til alle som har vore med på sommarles, husk lesefest på Bømlo kulturhus med Klovnen Knut, 10.09 kl. 16.
Det ligg også informasjon på sommarles.no. Lattergaranti!

Les meir »

50 000 frå fritt ord – Kva er DIN kanon?

Bømlo folkebibliotek og Bømlo kulturhus har fått 50 000 frå foreningen Fritt ord.

Lesestunder hausten 2017

Velkommen til lesestunder på biblioteket i haust.
Passer for barn 3-6 år.
Byrjar kl. 10.30 og kl. 11
Datoane blir:

Les meir »

Bømlo filial- Ope kvar dag heile ferien

Bømlo filial er ope kvar dag mellom 07-22. Bømlo filial har flotte lyse lokaler som innbyggjarane på Langevåg kan bruke til å låne bøker, ha møter eller berre vera. Ta kontakt med oss så viser vi deg korleis.

Endeleg sommarles

Bli med på sommarles.no, les bøker og hent premiar på Bømlo folkebibliotek. På nettsida Sommarles.no kan du lage din eigen profil, registrere bøker, få lesetips, løyse oppgåver og følge med på kva vennene dine les. Her får du også tilgang til ei superspennande fantasyforteljing, skriven av forfattar Mari Moen Holsve. Sjekk ut Sommarles.no for meir info.

Opningstider sommar 2017

Velkomment til biblioteket i sommar, her finn du opningstidene. Filialane vert stengt i sommarferien, men Bømlo filial har ope kvar dag mellom 07-22. Ta kontakt med oss om du vil ha tilgang.

Kjartan Fløgstad i fri dressur

Velkomment til litterær lunsj på Bømlo folkebibliotek.